Loading...

Bodysculptor

Alles-in-één voor jouw figuurcorrectie!

Maak een afspraak Gratis testsessie

S-SENZ S-SENZ S-SENZ

Wat is Bodysculptor?

BodySculptor is een medische afslankingsmethode ontwikkeld in Parijs, Frankrijk. Reeds 11 jaar een gevestigde waarde in Vlaanderen voor de behandeling van overgewicht, cellulite, huidversteviging & figuurcorrectie.

BodySculptor wordt tevens dagelijks gebruikt in de strijd tegen obesitas, spierziekten, diabetes type-II, hart- & vaatklachten, vruchtbaarheidsproblemen, leverziekten,...

Voor wie?

Het is uitermate geschikt voor vrouwen en mannen, van alle leeftijden! Er is geen enkel ongewenst neveneffect, ook niet voor personen op hogere leeftijd of met problemen van metabolische aard. Enkel zwangere vrouwen en personen met epilepsie of een pacemaker worden afgeraden het toestel te gebruiken.

BodySculptor werkt zeer gericht en geconcentreerd op elke probleemzone, en kan alle probleemzones gelijktijdig behandelen. De BodySculptor werkt op zowel kin, armen, buik, als billen en heupen.

De Bodysculptor combineert:

BIOSTIMOLOGY / De efficiëntie van lage frequentiegolven
De specifieke golflengte stimuleert de samentrekking van de spieren zonder dat men het voelt. De samentrekking gebeurt immers op het niveau van de gladde spieren en stimuleert bijgevolg de lipolyse. Per sessie is er een kcal verbruik van 650 kcal, dankzij de onmerkbare spiercontracties.

LYMFEDRAINAGE / De weldaden van een lichamelijke drainage door micropressie
De aangename lymfedrainage zorgt voor een ontlasting van de vrijgemaakte vetzuren, het vocht en de toxische stoffen. Dit helpt bij de versteviging en verbetering van de huid alsook bij de behandeling van cellulite en zware, vermoeide benen.

LIPOLYSE (VETVERBRANDING)
Met BodySculptor wordt de natuurlijke LIPOLYSE gestimuleerd. BodySculptor zorgt voor de stimulatie van spiercontracties die op hun beurt de natuurlijke LIPOLYSE stimuleren. BodySculptor 'TRAINT' als het ware de LIPOLYSE. Elke sessie met BodySculptor wordt de LIPOLYSE opnieuw sterker en leert lichaam opnieuw makkelijker vetten af te breken en minder vetten te stockeren. Een betere LIPOLYSE zorgt voor betere RESULTATEN! Bovendien pakt BodySculptor op die manier ook VISCERALE vetten aan. Dit zijn de echt 'ongezonde' vetten die rond orgaanweefsel zitten. Zij geven een kortademig en 'lui' gevoel. Van BodySculptor wordt je aldus dynamischer en zelfs fitter! Gekoppeld aan het juiste advies kan de stimulatie van de LIPOLYSE nog versterkt worden door duidelijk voedingsadvies en beweging.

Welke resultaten kan men verwachten?

Centimeterverlies
Na allerhande medische studies kwam men tot volgend besluit: Het gemiddeld verlies in centimeters op het lichaam, na een kuur van 12 behandelingen, komt ongeveer overeen met 2 kledingmaten! Enkele cijfers van gemiddeld centimeter verlies: 1,8 cm op het niveau van de armen en de kuiten, 7,5 cm op het niveau van de taille en de heupen, 2,7 cm op het niveau van de knieën en 3,9 cm op niveau van de dijen. Zelfs 15 dagen na de laatste behandeling blijkt dat er nog een significant centimeterverlies is! Dus dit systeem biedt een concreet en duurzaam resultaat.

Versteviging van de huid
Vanaf een bepaalde leeftijd begint de huid te verslappen, het lichaam verlies haar silhouet (vorm) en kleine uitzakkingen verschijnen. De levensstijl speelt hierbij een belangrijke rol, maar ook veelvuldig diëten, gebrek aan sport en beweging, zwangerschap, en een tekort aan hydratatie. Deze factoren ondermijnen de collageen- en elastine vezels, welke instaan voor de huidspanning en textuur. Een kuur met de BodySculptor verbetert de elasticiteit en zorgt voor een strakkere huid. Daarom is deze techniek ook aangewezen voor vrouwen die enkel op zoek zijn naar huidversteviging. Bodysculptor biedt hen een duidelijke verbetering van de kwaliteit en de vorm van de huid en dit zowel op het niveau van het lichaam als van het gelaat, kin en nek.

S-SENZ S-SENZ S-SENZ

Hoe verloopt de behandeling?

TRADITIONELE KUUR : 12 behandelingen – 2-3 sessies / week (4-6 weken)
EXPRESS KUUR : 12 behandelingen - 1 sessie / dag (2 weken)

1 behandeling duurt 30 minuten. De eerste keer word je gemeten. Ook halverwege en op het einde van de kuur worden de centimeters genoteerd. Je wordt ingesmeerd met een zachte crème, vervolgens word je ingepakt en mag je plaatsnemen in het pak. Een half uur lang kan je ontspannen, terwijl de lage frequentie golven en micropressie hun werk doen. Veel mensen vallen na enkele minuten in slaap.

Onderhoudsbeurten

De resultaten met bodySculptor zijn bijzonder duurzaam. Tot 2 weken na de laatste sessie en opmetingen wordt nog extra centimeterverlies vastgesteld. Niettemin wordt het aangeraden om de behandeling op regelmatige wijze verder te zetten. Dit kan eenvoudig met behulp van de 20-beurten kaart. De frequentie varieert van 1 sessie per week tot 1 sessie per 2 weken. Met een 20-beurten kaart kan men dus een half jaar tot 1 jaar de behandeling onderhouden.

In mijn studio kan je terecht voor de allernieuwste versie van de Bodysculptor Excell +, de GEN 4.0! Meer informatie vind je ook via  www.bodysculptor-benelux.com.