Loading...

Forever F.I.T. F15

Het vervolg op jouw C9 kuur

Maak een afspraak

S-SENZ

Wat is F15?

De F15 kuur duurt 15 dagen en is gericht op blijvende gewichtsbeheersing. Afhankelijk van je sportniveau kies je voor F15 beginner, intermediate of advanced. Na 15 dagen bepaal je of je wil doorgaan op hetzelfde niveau, voor een niveau hoger gaat of verder doet met VITAL5.

Neem met F15 de volgende stap op uw weg er beter uit te zien en u beter te voelen. Of u nu net begint met sporten en gezonder eten, of al veel ervaring heeft: F15 heeft voor iedereen het juiste niveau.

F15 Beginner

Als je wil starten met een gezondere levensstijl. Het is ontwikkeld voor wie na het C9 programma verder wil werken aan een vernieuwde versie van zichzelf. F15 Beginner is het juiste programma voor jouw als je net de C9 hebt volbracht óf nog niet- of nauwelijks sport en wilt starten met een gezondere levensstijl. Met dit programma leer je de  basisvaardigheden van fitness met eenvoudige workouts waar nog geen extra attributen voor nodig zijn. In de brochure staan het bewegings- en voedingsschema, gezonde recepten en belangrijke tips om gezond(er) te leven.

F15 Intermediate

Als sporten en gezond eten al onderdeel zijn van jouw dagelijks leven en je klaar bent voor een volgende stap. Voor mensen die na het afronden van de F15 Beginner hun  transformatie willen voortzetten. Maar het programma is ook ideaal voor mensen die al redelijk actief zijn en hun sportieve activiteiten willen opvoeren en gezonde gewoontes willen volhouden. In dit programma wordt ook trainen met gewichten geïntroduceerd. Men werkt met een voedings- en supplementenschema, gezonde recepten, krachttraining, cardio met een hoge intensiteit, interval training en yoga. In de brochure staan het bewegings- en voedingsschema, informatie over het blijvend veranderen van de levensstijl, maar ook algemene informatie over bijvoorbeeld het belang van een goede nachtrust.

F15 Advanced

Als je al ervaren bent met sporten en beschikt over de nodige kennis over voeding. Voor mensen die na de F15 Intermediate klaar zijn voor de volgende stap en voor mensen die al zeer actief zijn, en op zoek zijn naar een geavanceerd programma om hun doelen te ondersteunen. Met dit programma werk je aan het sterker maken van jouw spieren met gerichte oefeningen en geavanceerde cardio training. In de brochure staan het bewegings- en voedingsschema, verdiepende informatie en tips over voeding en gezond leven. Ook krijg je meer inzicht in hoe voeding en beweging kan worden afgestemd op jouw lichaamstype.

Waaruit bestaat een F15 pakket?

Forever’s bestseller Aloë Vera Gel, met maar liefst 99,7% aloe vera gel! Het is de ideale aanvulling op een uitgebalanceerd voedingspatroon. Voedingssupplementen die je lichaam optimale ondersteuning bieden. De supplementen zijn zorgvuldig geselecteerd voor F15 en de dosering is precies afgestemd op het doel dat je voor ogen hebt: fit worden! De proteïne shake Forever Lite Ultra, op basis van soja. Je maakt eenvoudig een kwalitatieve proteïne shake die direct een voldaan gevoel geeft. Voeg fruit toe en je hebt een heerlijke traktatie voor jezelf! Kies voor de smaak vanilla of chocolate.

Een pakket bevat:

  • Forever Aloe Vera Gel (2 x 1 liter)
  • Forever Lite Ultra Vanilla (15 maaltijden)
  • Forever Therm (30 tabletten)
  • Forever Garcinia Plus (90 softgels)
  • Forever Fiber (15 sticks)
  • F15 Beginner brochure

Bestel jouw producten

Als u momenteel enige vorm van medicatie gebruikt of onder medische behandeling bent, bijvoorbeeld voor diabetes of hartafwijkingen, raden wij u aan een arts te raadplegen voordat u begint met een trainingsprogramma en / of voedingssupplement. Forever F.I.T. (C9, F15, Vital5) is niet geschikt als je zwanger bent, van plan bent zwanger te worden of borstvoeding geeft.