Loading...

Forever F.I.T. C9

Een clean body met de C9 zuiveringskuur

Maak een afspraak

S-SENZ

Wat is C9?

C9 is een zuiveringskuur dat deel uitmaakt van het F.I.T. programma. De C9 kuur is een 9-daags programma waarbij je je lichaam gaat 'cleansen' of zuiveren. Je gaat toxines vrijmaken, ontslakken en ontzuren. De basis voor de kuur is de zuivere Aloë Vera drank van Forever.

Het menselijk lichaam is een wonderlijke fabriek. Je lichaam zal er altijd alles aan doen om te beletten dat je ziek wordt of klachten ontwikkelt. Zo is een belangrijke functie van (overtollig) lichaamsvet het herbergen van afvalstoffen, zuren, slakken en toxines. Op die manier zorgt je lichaam ervoor dat deze niet gaan interfereren in vitale lichaamsprocessen, wat vaak voorkomt als we ons lichaam voortdurend verzuren met voeding, stress, alcohol, straling, pesticiden, geneesmiddelen ...

Wat doet deze zuiveringskuur?

Wanneer je met behulp van een caloriebeperkend dieet, eventueel in combinatie met flink sporten, erin slaagt om dat overtollige lichaamsvet te verliezen, maar je gaat je lichaam niet cleansen, dan krijg je een slank maar sterk vervuild lichaam. Je lichaam zal dan er dan alles aan doen om zo snel mogelijk weer een flinke vetlaag te ontwikkelen om die troep in te stockeren. Gevolg? Je gaat eens zo snel weer verdikken.

Wanneer je echter gaat afslanken terwijl je cleanst, krijg je een slank en gezuiverd lichaam en ga je je afslankresultaten veel gemakkelijker kunnen behouden. Je krijgt ook volop nieuwe energie, want hoe minder afval er in je lichaam zit, hoe minder energie het nodig heeft om deze rommel te elimineren. Des te meer energie is er over om actief te zijn en leuke dingen te doen.

Het C9 programma bevat een aantal hoogwaardige producten die in synergie met elkaar werken om je metabolisme te verbeteren. Dat betekent dat ze niet alleen schitterend met elkaar samenwerken maar ook elkaars werking bevorderen. Zoals bij alle producten van Forever, is de basis de pure, koud gestabiliseerde Aloë Vera gel. Deze zorgt er o.a. voor dat je darmen grondig worden gereinigd en je voedingsstoffen beter worden opgenomen. De supplementen, vezels en voedingsshake zorgen er samen voor dat je vetverbranding wordt gestimuleerd, dat je minder trek hebt in zoet, dat je honger getemperd wordt dat de vrijgemaakte afvalstoffen worden gebonden en uitgescheiden en dat je je beter in je vel voelt. Uiteraard gaat deze zuiveringskuur gepaard met héél véél water drinken (zeker 8 à 10 grote glazen per dag)!! Waarom? Omdat de afvalstoffen je lichaam moeten kunnen verlaten op een natuurlijke manier.

 • De eerste 2 dagen van de kuur neem je enkel de Aloë Vera drank, de voedingssupplementen, aangevuld met 1 x een super lekkere vanille of chocolade shake. In de begeleidende gids staan ook de groenten en fruitsoorten die je mag eten vanaf dag 1.
 • Vanaf dag 3 van de kuur mag je 1 gezonde (warme) maaltijd per dag eten, wel nog altijd de voedzame shake als ontbijt en middagmaal, én de supplementen én de Aloë Vera.
 • Wat houdt de kuur nog in: 30 minuten/dag matig tot intense beweging, dit om je vetverbranding een duwtje in de rug te geven.

Waaruit bestaat een C9 pakket?

Forever’s bestseller Aloë Vera Gel, met maar liefst 99,7% aloe vera gel! Het is de ideale aanvulling op een uitgebalanceerd voedingspatroon. Voedingssupplementen die je lichaam optimale ondersteuning bieden. De supplementen zijn zorgvuldig geselecteerd voor C9 en de dosering is precies afgestemd op het doel dat je voor ogen hebt: fit worden! De proteïne shake Forever Lite Ultra, op basis van soja. Je maakt eenvoudig een kwalitatieve proteïne shake die direct een voldaan gevoel geeft. Voeg fruit toe en je hebt een heerlijke traktatie voor jezelf! Kies voor de smaak vanilla of chocolate.

Een pakket bevat:

 • Forever Aloe Vera Gel (2x 1 liter)
 • Forever Lite Ultra Vanilla (15 maaltijden)
 • Forever Lean (36 capsules)
 • Forever Therm (9 tabletten)
 • Forever Fiber (9 sticks)
 • Meetlint (1x)
 • Shaker (1x)
 • C9 brochure

Bestel jouw producten

Als u momenteel enige vorm van medicatie gebruikt of onder medische behandeling bent, bijvoorbeeld voor diabetes of hartafwijkingen, raden wij u aan een arts te raadplegen voordat u begint met een trainingsprogramma en / of voedingssupplement. Forever F.I.T. (C9, F15, Vital5) is niet geschikt als je zwanger bent, van plan bent zwanger te worden of borstvoeding geeft.