Loading...

Osmosculpt

Ons aanbod BodySculptor producten

Maak een afspraak

S-SENZ S-SENZ

OsmoSculpt
Anti-cellulite Spa Serum

Bevat een door BodySculptor ontwikkeld actief ingrediënt: lipocare. Het bevordert de voorraadafbouw van lipiden en hun eliminatie. Resultaat: het uiterlijk van de "sinaasappelschil" neemt geleidelijk af (- gemiddeld 33%) en de huid ziet er duidelijk steviger uit.

Verkrijgbaar in tubes van 125ml. Wordt gebruikt om de resultaten van de BodySculptor en Facesculptor te optimaliseren. Dit product is in mijn studio verkrijgbaar, stuur hiervoor een berichtje via het contactformulier.

S-SENZ S-SENZ

OsmoSculpt
Anti-Age Spa Serum

Samengesteld uit matrixyl, een peptide dat verantwoordelijk is voor het stimuleren van de vernieuwing van collageenvezels, maakt dit serum de huid gladder, soepeler en jonger. Resultaat: de opperhuid wordt geregenereerd, fijne lijntjes en rimpels vervagen geleidelijk.

Verkrijgbaar in tube van 40ml. Wordt gebruikt om de resultaten van de BodySculptor en Facesculptor te optimaliseren. Dit product is in mijn studio verkrijgbaar, stuur hiervoor een berichtje via het contactformulier.

S-SENZ S-SENZ

OsmoSculpt
HYDRATATION durable

Dankzij zijn opmerkelijke hydraterende eigenschappen kunnen de bovenste lagen van de opperhuid gemiddeld + 80% hydrateren en profiteren van 7 uur bescherming. Resultaat: zelfs de droogste huid wordt intensief gerehydrateerd (klinische test) en krijgt zijn oorspronkelijke frisheid terug.

Verkrijgbaar in tubes van 40ml. Wordt gebruikt om de resultaten van de BodySculptor en Facesculptor te optimaliseren. Dit product is in mijn studio verkrijgbaar, stuur hiervoor een berichtje via het contactformulier.